Koncert „Neka gori Balkan“ – Beogradska Arena | 21.09.2024.
964
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-964,theme-bridge,bridge-core-3.0.7,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Koncert „Neka gori Balkan“ – Beogradska Arena | 21.09.2024.

Da li ste spremni za istinski spektakl 21.9.2024?

NEKA GORI BALKAN!

 

Da li ste spremni za spektakl godine!?

 

Najpopularniji ženski izvodjač mladje generacije, Tea Tairović vas poziva na spektakularan koncert u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu.

Pored starijih hitova sa prethodna dva albuma poput „Hajde“, „Balkanija“, „Budalo“, „Polako“, „Dva i dva“…sa kojima se Tea pozicionirala u sami vrh muzičke scene, ovoga puta predstaviće pesme i sa novog trećeg albuma kratkog ali moćnog naziva naziva „TEA“, koji je za svega nekoliko dana po broju pregleda i slušanja, oborio brojne rekorde.
I ovaj put kao autor Tea potpisuje veći deo albuma „TEA“, što je za nju bio izazov, ali i ogromno zadovoljstvo, 13 novih pesama prate fantastični spotovi, „Zbogom ljubavi“, „Bakšiš“, „Pozovi“, „Tea“, „Pec“, „Naivčina“, „Titanik“, „Ola“ i ostale..

Koncertom u Beogradskoj areni Tea Tairović počinje turneju koja će nositi naziv „Neka noćas gori Balkan“, po stihovima njenog velikog hita – „Hajde“.

Tea je poznata po jedinstvenim nastupima ali i neverovatnoj harizmi, stoga ne propustite priliku da budete deo ove nezaboravne noći pune muzike, plesa i emocija.

Svi ste pozvani!

Gde kupiti ulaznice?

Ulaznice za koncert se mogu kupiti online:

Online prodaja

ulaznica