Koncert – 17.6. Beograd | Stadion Tašmajdan
415
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-415,theme-bridge,bridge-core-3.0.7,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Solistički koncert – 17.6.2023. Beograd | Stadion Tašmajdan

DA LI STE SPREMNI ZA SPEKTAKL 17.6.2023?

Ponosna vlasnica i pevačica najvećih aktuelnih hitova, balkanska muzička zvezda, Tea Tairović, nastupiće 17.6. na stadionu Tašmajdan u Beogradu, i prirediti koncert za pamćenje. Tea Tairović svoju publiku odlučila je da iznenadi i novim muzičkim albumom koji će se pojaviti mesec dana pred koncert, a nakon čega sledi prvi solistički koncert koji nosi slogan „Vodi me na Taš”!

Tea Tairović je odlučila da svoju publiku obraduje prvim solističkim koncertom na beogradskom stadionu „Tašmajdan”. Koncert pod sloganom „Vodi me na Taš” će biti najveća žurka na Balkanu i najveći spektakl u regionu.

Gde kupiti ulaznice?

Ulaznice za koncert na Tašmajdanu možete kupiti putem online prodaje, a možete poručiti i saznati više informacija o direktnoj prodaji pozivom na kontakt telefon naveden u nastavku. Vidimo se na Tašu!

Direktna prodaja
& info:

Online prodaja

ulaznica

Prodajna mesta

Rajićeva Shopping Centar, Kneza Mihaila 54 | Beograd

 

YU Radio, Gradska BB | Novi Pazar

 

Caffe Square ONE, dr Zorana Đinđića 11a | Kragujevac

 

Cafe Lagano, Trg Republike | Niš

O KONCERTU – VODI ME NA TAŠ!

Tea Tairović će na Stadionu Tašmajdan uživo izvesti svoje najveće hitove, među kojima su: Hajde, Dva i dva, Na jednu noć, Balkanija i mnoge druge. Neverovatan spektakl i performans će upotpuniti i uvelilčati specijalni gosti koncerta koji će biti uskoro predstavljeni i najavljeni!

 

17.6. vas očekuje koncert za pamćenje i koncert koji će nadmašiti sva očekivanja. Svi ste pozvani! Vidimo se na Tašu!

 

O popularnosti Tee Tairović i publicitetu, i uspehu njenih pesama kroz sve ove godine najbolje govore brojke i angažovanost na YouTube-u, socijalnim mrezama i ostalim digitalnim platformama. Aktuelni album „Balkanija“ je već oborio sve rekorde gledanosti na YouTube-u i na digitalnim servisima, i iz tog razloga sa novim, predstojećim albumom, Tea Tairović će sigurno prirediti nezaboravan provod na Stadionu Tašmajdan.

Direktna prodaja
& info:

Online prodaja

ulaznica